Mercedes Tarrazón

Mercedes Tarrazón té una destacada carrera professional en resolució de conflictes tant com a tercera neutral (àrbitre, conciliadora o mediadora) com en el rol d’advocada en els procediments. També sovint és contactada per despatxos locals, quan aquests són part en arbitratges internacionals, a fi i efecte de que dissenyi i supervisi tota l’estratègia d’aquells expedients.

Figura en els panells d’àrbitres i mediadors de l’International Center for Dispute Resolution de la American Arbitration Association, el Centro de Arbitraje y Mediación de l’OMPI i el CPR International Institute for Conflict Prevention and Resolution. Ha actuat així mateix com a àrbitre i com a mediadora en expedients de la Cort Internacional d’Arbitratge i del Centre Internacional d’ADR de la Cambra de Comerç Internacional (CCI).

Gràcies a la seva experiència ha assumit al llarg dels anys diferents responsabilitats institucionals, entre les que actualment figuren el ser membre per Espanya a la Cort Internacional d’Arbitratge de la CCI, Cònsol del Consolat de Mar de Barcelona i membre del Tribunal Arbitral d’aquesta ciutat. És alhora membre de la Junta Directiva del Club Español del Arbitraje i presidenta de la seva Comissió de Mediació.

Fruit d’una sòlida experiència en gestió i govern corporatiu per la seva implicació fins l’any 2000 en les empreses familiars, el seu coneixement del món dels negocis des de dins i el seu pragmatisme a l’hora de “resoldre el problema real” són dues de les característiques més destacades pels seus clients.

Who’s Who Legal ha reconegut a Mercedes com a mediadora en el seu anuari Mediation ininterrompudament des de la seva primera edició (2011) i en vàries edicions de l’anuari Arbitration.

Parla amb fluïdesa el castellà, l’anglès, el francès i l’italià, a més del català, i té un bon nivell d’alemany i portuguès.