Mercedes Tarrazón

Mercedes Tarrazón té una destacada carrera professional en resolució de conflictes tant com a tercera neutral (àrbitre, conciliadora o mediadora) com en el rol d’advocada en defensa dels interessos de part. També sovint és contactada per despatxos locals, quan aquests són part en arbitratges internacionals, a fi i efecte de que dissenyi i supervisi tota l’estratègia d’aquells expedients.

Ha sigut àrbitre sota els reglaments CCI, ICDR, UNCITRAL, Corte de Arbitraje de Madrid i Corte Española de Arbitraje. Com a mediadora i conciliadora la seva experiència és majoritàriament ad hoc, sent però regularment designada en expedients internacionals pel Centre Internacional d’ADR de la Cambra de Comerç Internacional i en expedients interns pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Fruit d’una sòlida experiència en gestió i govern corporatiu per la seva implicació fins l’any 2000 en les empreses familiars, el seu coneixement del món dels negocis des de dins i el seu pragmatisme a l’hora de “resoldre el problema real” són dues de les característiques més destacades pels seus clients.

Who’s Who Legal ha reconegut a Mercedes com a mediadora en el seu anuari Mediation ininterrompudament des de la seva primera edició (2011-2018) i en l’anuari Arbitration del 2015.

Parla amb fluïdesa el castellà, l’anglès, el francès i l’italià, a més del català, i té un bon nivell d’alemany i portuguès.